Dr. Silvana Vishaj

Kirurge plastike faciale e specializuar per kryerjen e operacioneve plastike me teknikat me moderne te kirurgjise plastike boterore.

E specializuar ne Milano dhe Londer per :

  1. Kirurgji plastike faciale
  2. Otorinolaringologji
  3. Mjekesi estetike.

E specializuar per kryerjen e ketyre operacioneve plastike:

Dr. Vishaj eshte shefe e klinikes Euromedica prej 12 vjetesh dhe anetare e bordit europian te kirurgeve plastike facial, pjesemarrese ne kongreset boterore me te rendesishme te kirurgjise plastike, autore artikujsh dhe tekstesh shkencore.