Efektet pozitive të Kirurgjisë Plastike

Kirurgji plastike

Veçanërisht periudha pas pushimeve te veres, dhe para Krishtlindjeve njerezve, si femrave dhe meshkujve u forcohet dëshira për një pamje të re, për t’u bërë më të bukur. Mendojne ndoshta një dietë e re, një procedurë kozmetike apo një kirurgji plastike. Vendimi shpesh nuk është i lehtë për shumë njerëz.

Por në dekadën e fundit kirurgjia plastike nuk është më tabu. Tashmë shumë njerëz që e kanë provuar ua rekomandojnë miqve të tyre, pasi është një proces i shkurtër dhe pa efekte apo ndikime anësore. Pra shkurt ka një rezultat të shpejtë dhe pozitiv. Mbi të gjitha falë teknologjisë tashmë është bërë një procedurë e aksesueshme jo vetëm për të pasurit, por dhe për shtresat e mesme, pasi po bëhet gjithnjë e më pak e kushtueshme dhe më e arritshme.
Pyetja që bëhet shpesh kudo në publik është: A është e mirë kirurgjia plastike? Përgjigja është po. Janë disa faktorë që duhet të konsiderohen:
- Personi që bën një procesure kozmetike dhe një ndryshim në pamje, rifiton besimin në vetvete dhe kontrollin e jetës së tij. Me pare mund te kete jetuar i terhequr e ne fshehtesi.

Largoni dhjamin pa bisturi

Largoni dhjamin pa bisturi, teknologjia e re ne Euromedica  

Klinika euromedica

Shqetesimi më i madh i grave, vecanërisht pas shtatzanive dhe lindjes së fëmijëve është dhjami i barkut dhe pjesëve të tjera të trupit. Të njëjtin problem kanë dhe burrat pas një moshe të caktuar, pasi kryesisht vënë dhjam në pjesën e barkut. Të gjitha këto mund të eliminohen njëherë e përgjithmonë falë teknologjisë së re Coolscupting, e cila në vendin tonë mund të ofrohet tashmë vetëm në klinikën tonë profesionale Euromedica. 
Me aplikimin e këtij trajtimi, i thoni lamtumirë, seancave të gjata në palestër, vrapimeve, dietave shkatërruese dhe shpesh jo efikase për shëndetin tuaj.
 

Deformimi I Perdes Se Hundes Nje Problem I Madh Estetik Dhe Funksional

Klinika euromedica, perde e hundesCfare eshte devijacioni(Deformimi) i perdes se hundes?

Deformimi i perdes se hundes eshte nje patologji e lindur ose e fituar e cila karakterizohet nga zhvendosja e perdes se hundes nga pozicioni i saj normal.Kjo zhvendosje mund te jete e vendosur ne krahun e majte ose te djadhte te hundes duke prishur anatomine normale te hundes.Dihet qe hunda nga pikepamja anatomike ne pjesen e brendeshme te saje eshte e ndare prej perdes se hundes ne dy pjese te barabarta,ne kavitetin e djathte dhe te majte.Ne kushte normale perdia e hundes e cila eshte  nje strukture kercore kockore e ndan hunden ne dy hapesira te barabarta,kavitetin e djadhte dhe te majte.Ne rastin e nje devijacioni te perdes njera nga keto kavitete eshte e zvogeluar duke penguar funksionimin e plote te njerit nga kavitetet e hundes.

Të bukur dhe të rinj përjetësisht! Pse jo?! Tashmë është plotësisht e mundur...

Jetojmë në një kohë ku komunikohet masivisht përmes imazhit dhe si i tillë, ai duhet prezantuar në formën më të mirë të mundshme, për të transmetuar mesazhin e duhur. Ne nuk  e kemi në dorë pamjen tonë të jashtme, por kemi fatin të jetojmë në një kohë e cila na mundëson të ndihemi mirë me veten kur shikohemi në pasqyrë, kjo falë përsosjes së teknikave dhe metodave  që ka arritur mjekësia estetike dhe e kirurgjisë plastike. Madje, shumë defekte në trupin tonë, mund të korrigjohen pa pasur nevojë për përdorimin e bisturisë dhe pa dhimbje. E specializuar në kirurgjinë plastike faciale, në otorinolaringologji dhe mjekësi estetike, Dr. Silvana Vishaj, tregon për risitë në këtë fushë të mjekësisë. 

Keshilla nga kirurgu plastik si te kemi nje portret perfekt!

kirurgjia plastike e vesheve, Euromedica

Dr.Silvana Vishaj
Kirurge Plastike Faciale

Portreti yne eshte nje nga gjerat me te rendesishme te prezantimit tone ne shoqeri,pune,jete si dhe ne lidhje me partnerin. Per te pasur nje portret sa me terheqes  ne po ju japim pikat me te forta qe ndikojne ne perfeksionimin e portretit tuaj. Cilat jane nderhyrjet me te kerkuara nga femrat dhe meshkujt per te perfeksionuar portretin e tyre?
Nderhyrjet qe mbajne vendin e pare dhe jane me te kerkuarat si nga meshkujt dhe nga femrat jane:

Faqet