Kirurgjia plastike e Qafës

Qafa jote mund të jetë një nga vendet e para që tregon shenjat e plakjes. Tërheqja e gravitetit mund të shkaktojë lëkurë të varur dhe renie te muskulatures. Ndonjëherë depozitimi i dhjamit  formon së bashku me lëkurën e varur një mjekër të dyfishtë apo te trefishtë.
Çfarë përfshin kirurgjia e qafës?
Prerje të vogla behen poshte mjekres si dhe prapa vesheve.Hiqet lekura e tepert e qafes,tendosen muskujt dhe krijohet nje qafe e re dhe e tendosur. Plastika e qafes eshte nje nderhyrje qe kryhet njesoj ne te dyja sekset,moshat me te prekura fillojne nga 30 deri ne 60 vjec. Kirurgu do të jetë në gjendje të tregojë në qoftë se lëkura e qafes suaj do të rregullohet në mënyrë adekuate për t'ju dhënë rezultatet që ju dëshironi.
Shërimi i qafës eshte mjaft i shpejtë, 5 deri në 7 ditë. Rezultati eshte mbreselenes, duke zgjatur rinine tuaj!
V.O Per me shume informacion ne lidhje me plastiken e qafes kontaktoni me ne.