Kirurgjia plastike e Vesheve ne Euromedica

Kirurgjia plastike e vesheve është një teknikë kirurgjikale e cila realizon korrigjimin e vesheve te deformuar. Kjo nderhyrje perfshin te gjitha llojet e difektetve estetike ne vesh. Rezultati eshte shume i kenaqshem,pacienti pas nderhyrjes rezulton me vesh te drejta,me te vegjel dhe te afruara me koken.

Kirurgjia plastike e vesheve është e vetmja procedurë kozmetike që kryhet si tek  fëmijët dhe tek të rriturit. Veshët zhvillohen plotësisht ne moshen gjashte vjec dhe shumica e prindërve zgjedhin që ta kryejne kete nderhyrje sa me shpejt para dëmtimit psikologjik nga talljet dhe ngacmimet në shkollë.

Sigurisht operacioni plasik i vesheve kryhet gjithashtu dhe në qindra pacientë të rritur çdo vit. Pacientet qe kryejne operacion plastik ne vesh i perkasin grupmoshave te ndryshme duke filluar nga mosha feminore,adoleshentet si dhe personat e rritur. Pra kjo nderhyrje nuk ka kufi moshor.

Kirurgjia plastike e veshit zakonisht zgjat rreth dy orë dhe kryhet si një procedure ambulatore me stad sherimi nje jave.Ne ditet e para mbahet nje fashature perreth vesheve. Pas nje jave pacienti eshte teresisht i sheruar.

Rezultati eshte i dukshem menjehere pas nderhyrjes. Kirurgjia plastike e vesheve eshte nje nderhyrje rezultati i se ciles jep nje sadisfaksion te madh tek pacientet.

Kirurgjia plastike e vesheve

V.O Per me shume informacion ne lidhje me kirurgjine plastike te vesheve kontaktoni me ne.