peeling Euromedica

Peeling-u kimik perdor nje zgjidhje medikamentoze për të përmirësuar cilësine e lëkurës së fytyrës duke hequr shtresat e jashtme  te dëmtuara te saj. Ajo është e dobishme për ata individë me njolla ne fytyrë, me rrudha siperfaqesore dhe pigmentime te pabarabarta te lëkurës. Acidi trichloroacetic (TCA) dhe acidet alphahydroxy (AHAs) janë përdorur për këtë qëllim. Efektet e tij jane një lekure me e shëndetshme për të rritur prodhimin e kolagjenit për një pamje më rinore, të gjallë. Peeling-u kimik  perdoret për përmirësimin e rrudhave të fytyrës, të hiper-pigmentimit, dhe për të rritur prodhimin e kolagjenit për një pamje më rinore. Peelling-u kimik ështe  kryer për të hequr vatrat para-kanceroze te lëkurës, puçrrat e  fytyres,shenjat, per te  zbutur lekuren dhe madje edhe per të kontrolluar aknet. Ka kryesisht tri lloje të lehta, të mesme dhe të thellë. Peeling-u kimik ështe një procedurë e sigurt kur kryhet nga një kirurg plastik facial i kualifikuar, me përvojë per fytyrën.
Llojet e peels kimike:

  • Te lehta - Acidet Alphahydroxy simbolit AHAs), të tilla si laktik glycolic, apo acide frutash qe janë të butë nga formulat. Këto lloje mund te sigurojnë nje lëkurë të ndritshme, në kërkim për njerëzit të cilët nuk kane  kohë për të berë trajtime me te forta. Peeling-u AHA mund të përdoret për të trajtuar rrudhat, njollat dhe puçrrat. Peeling te mesme, të tilla si TCA(trichloracetic) i cili depërton në lëkurë më thellë se sa ai siperfaqesor. Peeling-u i mesem mund të përdoret për të trajtuarrrudhat, zbutjen e lëkurës dhe vitalitetin, dhe per njollat sipërfaqësore. 
  • Të thellë depërton në disa shtresa të lëkurës. Ky peeling  përdoret vetëm në fytyrë, zakonisht duke përdorur një kimikat të quajtur fenol. Peeling i thelle  mund të eleminoje rrudhat, të forcoje lëkurën, dhe të trajtojë dëmtimet e theksuara te diellit, lezionet e rritura në lëkurë në një trajtim të vetem. Këto rezultate janë shume te dukshme.

V.O Per me shume informacion kontaktoni me ne.