Euromedica

 • Klinika Euromedica eshte e para klinike e kirurgjise estetike e hapur ne Shqiperi qe prej vitit 2003. 
 • Numerojme mbi  12000 nderhyrje kirurgjikale estetike te te gjitha llojeve,dhe paciente teper te kenaqur.                                                                                                         
 • Stafi  me mjeke me experience mbi 20-vjecare ne te gjitha nivelet e larta te mjekesise  europiane.                                                                                                                                                    
 • Stafi dhe klinika drejtohen nga Dr.Silvana Vishaj,anetare e Bordit  Europian te Kirurgjise Estetike,autore e shume teksteve shkencore dhe e vleresuar si nje nga kirurget estetike me te mira ne Europe.
 • Pjese e te gjitha Kongreseve Nderkombetare te kirurgjise plastike dhe estetike per te sjelle tek ju teknikat me te avancuara.
 • Te certifikuar nga Bordi Europian I Kirurgjise Estetike.
 • Perkujdesje maksimale 24 ore gjate qendrimit ne klinike.
 • Ambjente teper komode dhe sterilitet maksimal. 
 • Prane nesh ju do tju ofrohet  maximum I mundshem professional dhe rezultate te shkelqyera!
 • Jepini vetes tuaj shansin per te perfeksionuar imazhin tuaj ne Euromedica!
 • Ruajtja e privatesise dhe konfidencialiteti eshte baza e politikave tona. 

Garanci  per cdo nderhyrje kirurgjikale. Ndaj te dashur Miq rrini te qete sepse ne kurre nuk do tju leme ne duart e te huajve apo te mjekeve pa experience