Eveniments And News

Të bukur dhe të rinj përjetësisht! Pse jo?! Tashmë është plotësisht e mundur...

Jetojmë në një kohë ku komunikohet masivisht përmes imazhit dhe si i tillë, ai duhet prezantuar në formën më të mirë të mundshme, për të transmetuar mesazhin e duhur. Ne nuk  e kemi në dorë pamjen tonë të jashtme, por kemi fatin të jetojmë në një kohë e cila na mundëson të ndihemi mirë me veten kur shikohemi në pasqyrë, kjo falë përsosjes së teknikave dhe metodave  që ka arritur mjekësia estetike dhe e kirurgjisë plastike. Madje, shumë defekte në trupin tonë, mund të korrigjohen pa pasur nevojë për përdorimin e bisturisë dhe pa dhimbje.

Keshilla nga kirurgu plastik si te kemi nje portret perfekt!

Dr.Silvana Vishaj
Kirurge Plastike Faciale

Portreti yne eshte nje nga gjerat me te rendesishme te prezantimit tone ne shoqeri,pune,jete si dhe ne lidhje me partnerin. Per te pasur nje portret sa me terheqes  ne po ju japim pikat me te forta qe ndikojne ne perfeksionimin e portretit tuaj. Cilat jane nderhyrjet me te kerkuara nga femrat dhe meshkujt per te perfeksionuar portretin e tyre?
Nderhyrjet qe mbajne vendin e pare dhe jane me te kerkuarat si nga meshkujt dhe nga femrat jane:

 

Nasal Deformation is a big functional and aesthetic problem

Nasal Deformation is a big functional and aesthetic problem What is the nasal deformation? Nasal deformation is a congenital pathology or gained which is characterized by the displacement of nasal curtain from its normal position. This displacement can be located on the left or on the right on the nose disrupting the normal anatomy of the nose. It is known that by the anatomic point of view noise inside is separated by a curtain in two equal parts, the right cavity and the left cavity. Under normal condition, nasal curtain which is a cartilaginous bone structure it divides the nose into two equal spaces, cavity of the left and cavity of right. In case of nasal curtain deformation of each of these cavities is decreased and prevents the full function of one of these cavities. What causes the nasal curtain deformation? Nasal deformations are congenital or gained. On congenital causes can be part those people who a nasal deformation inherited. Part of gained nasal deformation causes are: nasal trauma, accidents, which cause displacement of the normal position of the nasal curtain.

Efektet pozitive të Kirurgjisë Plastike

Veçanërisht periudha pas pushimeve te veres, dhe para Krishtlindjeve njerezve, si femrave dhe meshkujve u forcohet dëshira për një pamje të re, për t’u bërë më të bukur. Mendojne ndoshta një dietë e re, një procedurë kozmetike apo një kirurgji plastike. Vendimi shpesh nuk është i lehtë për shumë njerëz.

Privacy Policy

At Klinika Euromedica, accessible from http://www.klinikaeuromedica.com/, one of our main priorities is the privacy of our visitors. This Privacy Policy document contains types of information that is collected and recorded by Klinika Euromedica and how we use it.

If you have additional questions or require more information about our Privacy Policy, do not hesitate to contact us.

General Data Protection Regulation (GDPR)

We are a Data Controller of your information.

Klinika Euromedica legal basis for collecting and using the personal information described in this Privacy Policy depends on the Personal Information we collect and the specific context in which we collect the information:

  • Klinika Euromedica needs to perform a contract with you
  • You have given Klinika Euromedica permission to do so
  • Processing your personal information is in Klinika Euromedica legitimate interests
  • Klinika Euromedica needs to comply with the law

Klinika Euromedica will retain your personal information only for as long as is necessary for the purposes set out in this Privacy Policy. We will retain and use your information to the extent necessary to comply with our legal obligations, resolve disputes, and enforce our policies.

If you are a resident of the European Economic Area (EEA), you have certain data protection rights. If you wish to be informed what Personal Information we hold about you and if you want it to be removed from our systems, please contact us.

In certain circumstances, you have the following data protection rights:

  • The right to access, update or to delete the information we have on you.
  • The right of rectification.
  • The right to object.
  • The right of restriction.
  • The right to data portability
  • The right to withdraw consent

Log Files

Klinika Euromedica follows a standard procedure of using log files. These files log visitors when they visit websites. All hosting companies do this and a part of hosting services' analytics. The information collected by log files include internet protocol (IP) addresses, browser type, Internet Service Provider (ISP), date and time stamp, referring/exit pages, and possibly the number of clicks. These are not linked to any information that is personally identifiable. The purpose of the information is for analyzing trends, administering the site, tracking users' movement on the website, and gathering demographic information.

Cookies and Web Beacons

Like any other website, Klinika Euromedica uses 'cookies'. These cookies are used to store information including visitors' preferences, and the pages on the website that the visitor accessed or visited. The information is used to optimize the users' experience by customizing our web page content based on visitors' browser type and/or other information.

Privacy Policies

You may consult this list to find the Privacy Policy for each of the advertising partners of Klinika Euromedica.

Third-party ad servers or ad networks uses technologies like cookies, JavaScript, or Web Beacons that are used in their respective advertisements and links that appear on Klinika Euromedica, which are sent directly to users' browser. They automatically receive your IP address when this occurs. These technologies are used to measure the effectiveness of their advertising campaigns and/or to personalize the advertising content that you see on websites that you visit.

Note that Klinika Euromedica has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

Third Party Privacy Policies

Klinika Euromedica's Privacy Policy does not apply to other advertisers or websites. Thus, we are advising you to consult the respective Privacy Policies of these third-party ad servers for more detailed information. It may include their practices and instructions about how to opt-out of certain options.

You can choose to disable cookies through your individual browser options. To know more detailed information about cookie management with specific web browsers, it can be found at the browsers' respective websites.

Children's Information

Another part of our priority is adding protection for children while using the internet. We encourage parents and guardians to observe, participate in, and/or monitor and guide their online activity.

Klinika Euromedica does not knowingly collect any Personal Identifiable Information from children under the age of 13. If you think that your child provided this kind of information on our website, we strongly encourage you to contact us immediately and we will do our best efforts to promptly remove such information from our records.

Online Privacy Policy Only

Our Privacy Policy applies only to our online activities and is valid for visitors to our website with regards to the information that they shared and/or collect in Klinika Euromedica. This policy is not applicable to any information collected offline or via channels other than this website.

Consent

By using our website, you hereby consent to our Privacy Policy and agree to its terms.