Deformimi I Perdes Se Hundes Nje Problem I Madh Estetik Dhe Funksional

Klinika euromedica, perde e hundesCfare eshte devijacioni(Deformimi) i perdes se hundes?

Deformimi i perdes se hundes eshte nje patologji e lindur ose e fituar e cila karakterizohet nga zhvendosja e perdes se hundes nga pozicioni i saj normal.Kjo zhvendosje mund te jete e vendosur ne krahun e majte ose te djadhte te hundes duke prishur anatomine normale te hundes.Dihet qe hunda nga pikepamja anatomike ne pjesen e brendeshme te saje eshte e ndare prej perdes se hundes ne dy pjese te barabarta,ne kavitetin e djathte dhe te majte.Ne kushte normale perdia e hundes e cila eshte  nje strukture kercore kockore e ndan hunden ne dy hapesira te barabarta,kavitetin e djadhte dhe te majte.Ne rastin e nje devijacioni te perdes njera nga keto kavitete eshte e zvogeluar duke penguar funksionimin e plote te njerit nga kavitetet e hundes.

Remove fat free lance

Largoni dhjamin pa bisturi, teknologjia e re ne Euromedica  

Shqetësimi më i madh i grave, vecanërisht pas shtatzanive dhe lindjes së fëmijëve është dhjami i barkut dhe pjesëve të tjera të trupit. Të njëjtin problem kanë dhe burrat pas një moshe të caktuar, pasi kryesisht vënë dhjam në pjesën e barkut. Të gjitha këto mund të eliminohen njëherë e përgjithmonë falë teknologjisë së re Coolscupting, e cila në vendin tonë mund të ofrohet tashmë vetëm në klinikën tonë profesionale Euromedica. 
Me aplikimin e këtij trajtimi, i thoni lamtumirë, seancave të gjata në palestër, vrapimeve, dietave shkatërruese dhe shpesh jo efikase për shëndetin tuaj.
 

Pages