Shqip
Kirurge Plastike e specializuar per operacionet plastike te barkut dhe te gjirit.
Curriculum Vitae: 

Dr. Osmani ka nje pervoje shumevjecare ne fushen e nderhyrjeve kirurgjikale trupore. Dr gjithashtu eshte e specializuar ne nderhyrjet kirurgjikale pas djegieve.