Eleminim i Shenjave ne Euromedica

1. Eleminimi I Nishaneve

teknika e eleminimit te nishaneve realizohet nepermjet procedures se laser-kirurgjise.Procedura eshte e shkurter,zgjat vetem 30 minuta dhe nuk le shenja te jashtme.

2. Eleminimi I Shenjave  me Laser 

shenjat mund te shkaktohen nga faktore te ndryshem sic jane plaget e vjetra ,djegiet,aksidentet,traumat,aknet,shenjat e lindjes,ndrhyrjet kirurgjikale etj.Trajtimi I shenjave realizohet nepermjet procedures se laserit e cila realizohet ne disa séance te cilat zgjasin nga 20-30 min gjithsej.procedura eshte e thjeshte pa dhimbje dhe pa efekte anesore.
V.O Per me shume informacion ne lidhje me eleminimin e shenjave kontaktoni me ne.