Botox Euromedica

Botox (injeksionet anti-rrudhe)

Botoxi redukton rrudhat e fytyrës në ballin tuaj, në mes të syve të tu, dhe në zonat delikate rreth syve tuaj, është një injeksion që frenon kontraktimin e muskujve të fytyres të cilët shkaktojnë rrudha gjatë levizjeve muskulare të fytyres.
Këto rrudha janë më të shprehura kur qeshim,pra në këndet e syve, kur rrudhim vetullat, pra ndërmjet vetullave, kur ngremë vetullat lart, pra rrudhat që shfaqen në ballë. Pas injektimit të botoxit në keto zona  zvogëlohet shfaqja e rrudhave në fytyre, lekura tendoset dhe merr pamje rinore.

Filler Euromedica

Filler (injeksionet mbushese te rrudhave)

Juvederm është një filler Hyaluronic acid që është përdorur për të pakësuar efektet e rrudhave dhe linjat e rreth hundës dhe gojës. Prodhuar duke përdorur teknologjinë HYLACROSS që i jep fillerit(injeksionit mbushes) një strukturë të qëndrueshme xhel, Juvederm jep rezultate tëresisht natyrale në procesin e mbushjes se rrudhave qe zgjasin nga nje deri në dy vjet. Juvederm injektohet direkt në lekure duke realizuar rinimmin e lëkurës tuaj. Juvedermi eshte i kombinuar me Lidocaine për të përmirësuar komoditetin gjatë trajtimit. Procedura zgjat vetëm 15 minuta dhe koha e sherimit eshte rreth nje ore.
Restylane është një xhel transparent qartë i cili perdoret për të mbushur rrudhat statike të fytyres sic jane ato te faqeve,te mjekres,kanalet ne te dyja anet e faqeve,te qafes,te kraharorit,modelim dhe zmadhim buzesh si dhe per ti dhene fytyres konture dhe formë perfekte. Restylane përbëhet nga acidi Hyaluronic,i cili  gjendet ne indet tuaj te lëkurës duke ju dhuruar rini shume te gjate.
Restylane mund të përdoret për të zvogëluar pamjen e linjave te ballit midis vetullat tuaja dhe kanalet nasolabial nga rrënja e hundës ne këndet e gojës tuaj. Restylane mund të përdoret për të siguruarmadhesine dhe formën buzëve. Me aftësinë e saj unike për të mbajtur ujin, Restylane mbetet në lëkurën tuaj për shumë muaj.

1)Rivolumizimi I lekures nepermjet injeksioneve  (kjo procedure realizon rritjen e volumit dhe te elasticitetit te lekures,per lekurat e maturuara pas moshes 40 vjecare te cilat paraqesin humbje te volumit te lekures ne fytyre duke shkaktuar  renie te kontureve te fytyres.kjo eshte nje procedure e thjeshte e cila  realizohet nepermjet mikro injeksioneve te padhimbshme dhe pa shenja te jashtme.Procedura zgjat 30 minuta dhe aplikohet ne pikat qe paraqesin renien me te madhe te volumit te fytyres.Rezultati eshte I dukshem menjehere pas trajtmit dhe ne ditet ne vazhdim.Pas kesaj procedure pacienti arrin te kete nje fytyre me te fresket dhe  me te rinuar.

2)Mesoterapia (eshte procedura e freskimit dhe e rinimit te fytyres e cila realizohet nepermjet injektimit ne lekure te elementeve te ndryshem sic jane elemenetet oligominerale,vitaminat,acidi hialuronik,vitamina c etj perberes.Te gjithe keto perberes realizojne rinimin dhe rigjenerimin e lekures.