Dr.Silvana Vishaj
Kirurge Plastike Faciale

Portreti yne eshte nje nga gjerat me te rendesishme te prezantimit tone ne shoqeri,pune,jete si dhe ne lidhje me partnerin. Per te pasur nje portret sa me terheqes  ne po ju japim pikat me te forta qe ndikojne ne perfeksionimin e portretit tuaj. Cilat jane nderhyrjet me te kerkuara nga femrat dhe meshkujt per te perfeksionuar portretin e tyre?
Nderhyrjet qe mbajne vendin e pare dhe jane me te kerkuarat si nga meshkujt dhe nga femrat jane:

 

Kirurgjia plastike e hundes

Kirurgjia plastike e hundes (Rhinoplastika)

Cfare realizon kirurgjia plastike e hundes?
Rinoplastika eshte nje nderhyrje e cila realizon nje hunde ne harmoni me te gjitha tiparet e tjera te fytyres duke i dhene pacientit nje fytyre estetikisht shume te kendshme,dhe nje vetevleresim shume te madh. Kirurgjia plastike e hundes (rhinoplastika) është procedura më e zakonshme e kirurgjisë plastike. Çdo vit, me qindra njerëz femra dhe meshkuj janë të interesuar në përmirësimin e pamjes se hundës se tyre, duke kërkuar konsultime me kirurget plastik me te specializuar te fytyrës. Shume pacientë janë të pakënaqur me formen e hundes se tyre. Rinoplastika eshte nje nderhyrje e cila realizon nje hunde ne harmoni me te gjitha tiparet e tjera te fytyres duke i dhene pacientit nje fytyre estetikisht shume te kendshme,dhe nje vetevleresim shume te madh.

Kirurgjia plastike e hundes vazhdon te jete ne top listen e operacioneve plastike me te kerkuara!

Rimodelimi i buzeve, Euromedica

Kirurgjia plastike e vesheve

Operacioni plastik i vesheve eshte gjithashtu nje nderhyrje shume e kerkuar si nga femrat dhe nga meshkujt e cdo lloj moshe.
Cfare perfaqeson operacioni plastik i vesheve?
Kirurgjia plastike e vesheve është një teknikë kirurgjikale e cila realizon korrigjimin e vesheve te deformuar. Kjo nderhyrje perfshin te gjitha llojet e difektetve estetike ne vesh. Rezultati eshte shume i kenaqshem,pacienti pas nderhyrjes rezulton me vesh te drejta,me te vegjel dhe te afruara me koken.  Kirurgjia plastike e veshit zakonisht zgjat rreth dy orë dhe kryhet si një procedure ambulatore me stad sherimi nje jave.. Pas nje jave pacienti eshte teresisht i sheruar. Rezultati eshte i dukshem menjehere pas nderhyrjes.

Kirurgjia plastike e vesheve eshte nje nderhyrje rezultati i te ciles jep nje sadisfaksion te madh tek pacientet! 

Zmadhimi dhe rimodelimi i buzeve

Zmadhimi dhe rimodelimi i buzeve

Buze sensuale,mishtore,apo delikate?
Te gjitha jane te mundshme!
Cfare perfaqeson nderhyrja per zmadhimin dhe rimodelimin e buzeve?
Buzët janë një nga tiparet më të bukura të fytyrës njerëzore. Ato sigurojnë shprehje të fytyrës,duke i dhene nje sensualitet te jashtezakonshem portretit tuaj.Zmadhimi apo rimodelimi i tyre jep një efekt shume te madh ne fytyrë. Injeksionet qe perdoren per zmadhimin dhe rimodelimin e buzeve jane injeksionet me moderne qe perdoren sot ne mjekesine estetike boterore. Ato jane perberes natyror te ngjashem me perberesit te cilet gjendet në trupin tone.Buzet e bukura në fytyrë jane gjëja e parë që bien ne sy kur një person e shikoni per here te pare.Buzët duhet të jenë te zmadhuara me delikatese, të përshtaten me fytyrën tuaj. Mjafton dhe nje zmadhim natyral per ti dhene buzeve nje pamje shume te kendshme. Shume e rendesishme eshte qe nderhyrja per zmadhimin dhe rimodelimin e buzeve te realizohet ne pershtatje me  formen e fytyres, mollezave dhe mjekres, pra te jete ne harmoni te plote me te gjitha tiparet tuaja.

Pavaresisht nga te gjitha keto qe shpjeguam secili prej jush e di mire se cila eshte nderhyrja me e nevojshme ne portretin tuaj.
E rendesishme eshte qe te realizoni nje nderhyrje sa me natyrale, ne harmoni me te gjitha tiparet, ne menyre qe kirurgjia plastike tju beje te dukeni natyralisht te bukur!