Kirurgjia Plastike e Barkut Euromedica

Kirurgjia Plastike e Barkut (Abdomenoplastica)

Një kirurgji plastike e barkut,ose një abdominoplasty, mund të rrisë ndjeshëm pamjen tuaj dhe vetë-besimin. Procedura përfshin heqjen e lëkurës se tepërt dhe te demtuar si dhe te indit dhjamor dhe forcimin e muskujve te murit të barkut. Kjo procedurë forcon lëkurën, si edhe muskujt e barkut për të rivendosur pamjen e sheshte dhe rinore te humbur pas shtatzënisë ose humbjeve ne  peshe. Kjo procedurë mund të permiresoje në mënyrë dramatike pamjen. Nga një bark i dalë, hiqet pjesa e tepërt, dhe krijohet beli dhe nje bark i sheshte. Kandidatët më të mira për abdominoplasty janë burra ose gra që kanë një bark te butë ku problem nuk janë vetëm depozitat e tepërta dhjamore të lëkurës, por edhe varja e lekures madje edhe shenjat e shumta të lëkurës. Operacioni është veçanërisht i dobishem për gratë dhe burrat të cilët, përmes episodeve të shtimit dhe humbjeve në peshë, shtatzanive nga te cilat u jane demtuar muskujt e barkut dhe lekura e tyre. Kirurgjia plastike e barkut zgjat 3 ore, stadi i sherimit zgjat 8 dite. Rekomandohet evitimi i aktiviteteve fizike per rreth nje muaj!
V.O Per me shume informacion ne lidhje me plastiken e barkut kontaktoni me ne.