Njihuni me doktoret tanë!

Stafi yne perbehet nga kirurget me ne ze, te huaj dhe shqiptare

​Dr. Silvana Vishaj
Kirurge plastike faciale e specializuar per kryerjen e operacioneve plastike me teknikat me moderne te kirurgjise plastike boterore.
Dr. Zhuljeta Osmani
Kirurge Plastike e specializuar per operacionet plastike te barkut dhe te gjirit.
Dr. Islam Dauti
Kirurg plastike i specializuar per operacionet plastike te barkut dhe te gjirit.
Dr. Gafurr Shtino
Kirurg Maxilofacial
Dr. Bensar Shuteriqi
​Dr. Silvana Vishaj
Silvana Vishaj is specialized in facial plastic surgery for performing plastic surgery with the most modern techniques in the world.
Dr. Zhuljeta Osmani
Plastic surgeon specialized for abdominal plastic surgery and breast.
Dr. Islam Dauti
Plastic Surgeon specialized on plastic surgery for abdominal plastic surgery and breast .
Dr. Gafurr Shtino
Maxillofacial Surgeon