Ti nënshtrohesh një operacioni plastic tashmë nuk është më tabu. Ja përse ne si Euromedica, i ndajme gjithë idetë, mendimet dhe punën tonë me të tjerët. Klinka Euromedica që kur është krijuar ka qenë e ftuar në shumë e shumë emisione televizive për të shpjeguar me detaje gjithë proceset e nderhyrjeve kirurgjikale si dhe për të informuar qytetarët për kohëzgjatjen apo rikuperimin nga këto ndërhyrje
Ndiqni disa nga intervistat e stafit tonë në media-t vendase. Por me shume video do gjeni ne kanalin tonë në youtube