Zmadhim i Mollëzave

Zmadhimi i mollezave eshte nje procedure e cila mund te kryhet per ti dhënë volum dhe forme te bukur mollezave duke realizuar keshtu perfeksionimin e gjithe fytyres. Sado e bukur qe te jete nje fytyre pa molleza te bukura ajo nuk bie ne sy. Zmadhimi i mollezave kryhet ne dy teknika: Zmadhimi i mollezave nepermjet injeksioneve volumizuese ( tek kjo kategori injeksionesh bejne pjese: Juvederm Voluma, Restylane, Sculptra, Radiesse, Belotero, Perlane etj. ) Zmadhimi i mollezave ne rruge kirurgjikale (Kjo realizohet nepermjet vendosjes se inmplanteve ne nivelin e mollezave duke i dhene fytyres nje pamje harmonike dhe perfekte.) Kjo procedure zgjat rreth nje ore,mund te kryhet dhe me anestezi lokale. Stadi i sherimit eshte 5 dite. I rekomandohet pacientit te kufizoje levizjet muskulare te fytyres gjate ketyre diteve.
V.O Per me shume informacion ne lidhje me zmadhimin e mollezave kontaktoni me ne.