Të rejat dhe evenimente

Të bukur dhe të rinj përjetësisht! Pse jo?! Tashmë është plotësisht e mundur...

Jetojmë në një kohë ku komunikohet masivisht përmes imazhit dhe si i tillë, ai duhet prezantuar në formën më të mirë të mundshme, për të transmetuar mesazhin e duhur. Ne nuk  e kemi në dorë pamjen tonë të jashtme, por kemi fatin të jetojmë në një kohë e cila na mundëson të ndihemi mirë me veten kur shikohemi në pasqyrë, kjo falë përsosjes së teknikave dhe metodave  që ka arritur mjekësia estetike dhe e kirurgjisë plastike. Madje, shumë defekte në trupin tonë, mund të korrigjohen pa pasur nevojë për përdorimin e bisturisë dhe pa dhimbje.

Keshilla nga kirurgu plastik si te kemi nje portret perfekt!

Dr.Silvana Vishaj
Kirurge Plastike Faciale

Portreti yne eshte nje nga gjerat me te rendesishme te prezantimit tone ne shoqeri,pune,jete si dhe ne lidhje me partnerin. Per te pasur nje portret sa me terheqes  ne po ju japim pikat me te forta qe ndikojne ne perfeksionimin e portretit tuaj. Cilat jane nderhyrjet me te kerkuara nga femrat dhe meshkujt per te perfeksionuar portretin e tyre?
Nderhyrjet qe mbajne vendin e pare dhe jane me te kerkuarat si nga meshkujt dhe nga femrat jane:

 

Deformimi I Perdes Se Hundes Nje Problem I Madh Estetik Dhe Funksional

Cfare eshte devijacioni Deformimi i perdes se hundes. Deformimi i perdes se hundes eshte nje patologji e lindur ose e fituar e cila karakterizohet nga zhvendosja e perdes se hundes nga pozicioni i saj normal. Kjo zhvendosje mund te jete e vendosur ne krahun e majte ose te djadhte te hundes duke prishur anatomine normale te hundes.

Largoni dhjamin pa bisturi

Largoni dhjamin pa bisturi, teknologjia e re ne Euromedica Shqetësimi më i madh i grave, vecanërisht pas shtatzanive dhe lindjes së fëmijëve është dhjami i barkut dhe pjesëve të tjera të trupit. Të njëjtin problem kanë dhe burrat pas një moshe të caktuar, pasi kryesisht vënë dhjam në pjesën e barkut. Të gjitha këto mund të eliminohen njëherë e përgjithmonë falë teknologjisë së re Coolscupting, e cila në vendin tonë mund të ofrohet tashmë vetëm në klinikën tonë profesionale Euromedica.

Efektet pozitive të Kirurgjisë Plastike

Veçanërisht periudha pas pushimeve te veres, dhe para Krishtlindjeve njerezve, si femrave dhe meshkujve u forcohet dëshira për një pamje të re, për t’u bërë më të bukur. Mendojne ndoshta një dietë e re, një procedurë kozmetike apo një kirurgji plastike. Vendimi shpesh nuk është i lehtë për shumë njerëz.

No front page content has been created yet.